Hjem Nyheter Dennis Hauger klatret til poengplass

Dennis Hauger klatret til poengplass

Foto: Dutch Photo Agency

En kjempekrasj preget starten av søndagens Formel 2-løp. Kush Maini ble stående stille i starten, og bilen ble vraket da både Oliver Goethe og Pepe Marti traff hans Invicta-bil. Løpet ble naturlig nok rødflagget. 

Krasjen medførte at man gikk over fra å telle runder til å telle tid, og da løpet kom i gang med en rullende start gjensto det 28 minutter. Hovedløpet ble følgelig kortere enn et normalt sprintløp. 

Hauger hadde klatret en plass i den første starten, og han var dermed nummer 12 da den rullende omstarten gikk. På den første runden kom han seg også forbi Luke Browning etter tøffe dueller. Dessverre for Hauger fikk han en fem sekunders straff for et sammenstøt mellom de to. 

MP-føreren gjorde unna den straffen i forbindelse med sitt pitstopp, og han kom med det ut på 15. plass. Utover i løpet klatret han til 11. plass. og da løpet ble avsluttet med at Gabriele Mini endte i barrieren avanserte han enda en plass. Før den siste sikkerhetsbilen kom ut kom han seg også forbi Christian Mansell ved siste mulighet, og Hauger ble dermed nummer ni. 

I teten var det Richard Verschoor som startet i pole position, og han holdt på ledelsen i begge startene. Victor Martins kom seg forbi nederlenderen ute på banen, men et dårlig pitstopp gjorde at han kom ut lenger bak i feltet. Til slutt var det Verschoor som tok seieren foran Martins og Andrea Kimi Antonelli. 

I mesterskapet tok Bortoleto viktige poeng med fjerdeplass, og ettersom Hadjar endte utenfor poengplass holder det til å ta over sammenlagtledelsen. 

Levert i samarbeid med Parc Fermé