Hjem Nyheter Utelukker ikke ny Formel 2-sesong for Hauger

Utelukker ikke ny Formel 2-sesong for Hauger

Harald Huysman og Dennis Hauger. Foto: Joakim Stenløs

Levert i samarbeid med Parc Fermé

Utgangspunktet har vært tydelig denne sesongen. Dennis Hauger er inne i sin siste sesong, og i det Formel 1-døren har lukket seg i større og større grad har målet vært å ta steget videre til et betalt sete i et annet mesterskap.

– Det er min siste sesong i Formel 2, det vet jeg jo, så det er litt det også for meg å tenke at jeg nyter at dette er siste gang jeg kjører Formel 2 på den og den banen, sa Hauger til Parc Fermé under et intervju på Spa-Francorchamps i juli.

Men spekulasjoner om en endring i planene har nå oppstått etter at Viaplay-ekspert Hennig Isdal stilte følgende spørsmål i siste episode av Viaplay Motor Pod.

– Det er en bitteliten fugl som har kvitret. La meg stille et naivt spørsmål: er det helt usannsynlig at Dennis Hauger kan kjøre et fjerde år i Formel 2?

Manager Harald Huysman bekrefter til Parc Fermé at en fjerde sesong er aktuelt. Helt konkret har de fått tilbud fra to team, og de vurderer nå situasjonen. 

– Vi har mottatt et attraktivt tilbud fra et av de beste F2-lagene pluss et til. Vi er i en fase hvor vi ikke kan uttale oss i detalj om hvor veien går videre. Det er flere muligheter som vurderes, forteller Huysman til Parc Fermé.