Hjem Nyheter Medier: Perez forlenger med Red Bull

Medier: Perez forlenger med Red Bull

Foto: Getty Images / Red Bull Content Pool

Løpshelgen i Monaco ble ikke akkurat et høydepunkt for Red Bulls Sergio Perez. I kvalifiseringen ble det en skuffende 18. plass, før løpet endte på dramatisk vis for hans del etter et ublidt møte med Kevin Magnussen. Meksikaneren leverte heller ikke så bra som mange forventet på Imola der han fullførte som nummer åtte, men de siste resultatene ser ikke ut til å påvirke hans fremtid i teamet.

Som rapportert i flere medier allerede før helgen, blant annet Motorsport.com, nærmer Perez seg en forlengelse hos Red Bull. Den avtalen skal ikke ha blitt påvirket av helgens resultater, og den kan bli annonsert allerede før Canada Grand Prix om to uker.

Perez hadde en sterk start på sesongen med andreplass i tre av fire løp, samtidig som at Daniel Ricciardo som har blitt sett på som hans sterkeste utfordrer ikke har levert varene i Visa RB. Yuki Tsunoda har på sin side imponert mange, men tydeligvis ikke Red Bull i stor nok grad til å bli vurdert for et sete i Red Bull. Tsunoda har forøvrig blitt nevnt i forbindelse med et sete i Haas grunnet at han ikke ser en realistisk vei opp til Red Bull.