Hjem Nyheter Avviser anke

Avviser anke

Foto:Mark Thompson / Getty Images

Red Bull Racing bekrefter i en pressemelding at klagen mot teamsjef Christian Horner offisielt har blitt avvist etter en ankeprosess. Opprinnelig ble klagen mot Horner reist tidligere i år, og den gikk gjennom selskapets varslingssystem, som inkluderte en ekstern gransking. Undersøkelsen støttet ikke klagen, noe som førte til at klageren benyttet seg av sin rett til å anke.

Denne anken ble vurdert på nytt, denne gangen av et annet selskap, men også disse granskerne kom frem til at klagen ikke var gyldig. Red Bull har akseptert dette endelige utfallet, og den interne prosessen er dermed avsluttet. Selskapet understreket sin forpliktelse til høye arbeidsstandarder og respekt for ansattes privatliv, og uttalte at det ikke vil bli gitt ytterligere offentlige kommentarer om saken.

Christian Horner, som konsekvent har nektet for enhver feil, uttrykte tidligere i år sin skuffelse over medieoppmerksomheten klagen hadde fått, spesielt i forbindelse med lekket informasjon.

Spørsmålet er selvsagt hvor mye uro det har skapt internt i Red Bull og hva det vil få og si for fremtiden til teamet, og ikke minst Max Verstappen.