Hjem Nyheter Dennis Hauger nummer fire i sprintløpet

Dennis Hauger nummer fire i sprintløpet

Foto: Dutch Photo Agency

Dennis Hauger startet fra femte startposisjon i lørdagens sprintløp, men ettersom Zane Maloney foran han kvelte motoren før han skulle ut på formasjonsrunden var han i praksis nummer fire. 

En litt treg start førte dog til at Victor Martins kom seg forbi, og Hauger var dermed nummer fem. MP-føreren ble liggende bak Martins i flere runder. Hauger fikk så tilsynelatende problemer med motoren, og han ble følgelig passert av Enzo Fittipaldi.

I teten var det Andrea Kimi Antonelli som tok ledelsen i løpet, men han klarte ikke å ta vare på de myke dekkene og han falt etter hvert som en stein nedover i feltet. Hauger kjørte også med myke dekk, og da han til slutt kom seg forbi Fittipaldi var han fortsatt nummer fem ettersom Isack Hadjar hadde passert de begge med de harde dekkene. 

Richard Verschoor vant opprinnelig løpet foran Kush Maini, Victor Martins, Isack Hadjar og Dennis Hauger. Men etter løpet ble Verschoor diskvalifisert for en teknisk overtredelse, og det endte dermed med fjerdeplass for Hauger.

LES OGSÅ: Poengløst sprintløp for Stenshorne