Hjem Nyheter Sainz raskest i første trening i Ungarn

Sainz raskest i første trening i Ungarn

Foto: Ferrari

Sainz satte den raskeste tiden under den første treningen foran Verstappen og Leclerc.

Silje Nikoline Fikse Blom

Under helgens første trening i Ungarn var flere av teamene som hadde en del oppgraderinger på bilene, McLaren var det eneste teamet som ikke møtte opp med oppgraderinger. Både Red Bull og Aston Martin hadde bare oppgraderingen på en av bilene, denne helgen ble det Verstappen og Alonso som fikk de oppgraderte biler. Perez og Stroll kjørte med den gamle versjonen fra Silverstone.

Bearmann kjørte også i denne første treningen for Haas i bilen i Hulkenberg. Temperaturene på banen denne helgen er skyhøye og har gjort at noen deler av bilen til Zhou har smeltet og falt av mens bilen var ute på banen. Den virtuelle sikkerhetsbilen var ute i noen sekunder på grunn av en del som falt av bilen i Albon. Zhou var overraskende rask under trening 1 i motsetning til teamkamerat Bottas som var nede på femtendeplass.

Det ble Sainz som satte den raskeste tiden, både Sainz og Verstappen valgte å bruke de mykeste dekkene mens Leclerc var på de hardeste dekkene. Hamilton som var den fjerde raskeste brukte medium-dekkene og Zhou som rundet av topp 5 bruke også de mykeste dekkene.

Trening 1, Topp 10:

  1. Carlos Sainz, Ferrari, 1.18.713
  2. Max Verstappen, Red Bull, +0.276
  3. Charles Leclerc, Ferrari, +0.298
  4. George Russell, Mercedes, +0.424
  5. Guanyu Zhou, Sauber, +0.467
  6. Lando Norris, McLaren, +0.498
  7. Oscar Piastri, McLaren, +0.536
  8. Yuki Tsunoda, RB, +0.547
  9. Lance Stroll, Aston Martin, +0.552
  10. Lewis Hamilton, Mercedes, +0.574