Hjem Nyheter F2 Suveren seier for Dennis

Suveren seier for Dennis

Foto: Red Bull Content Pool

Dennis Hauger dominerte og vant lørdagens sprintløp på Hungaroring.

Martin Blakstad Oddstøl

Det er hans andre sprintseier for året, og karrierens fjerde Formel 2-seier. Hauger fikk en knallstart fra andre startposisjon og kom seg med det forbi polesitter Kush Maini inn i den første svingen.

Etter det kontrollerte Hauger begivenhetene. Ayumi Iwasa lanserte et angrep mot mot slutten, men kom seg aldri i angrepsposisjon, og Dennis gikk over mål over fire sekunder foran Japaneren som kom på andreplass.

 

Etter tre skuffende helger på rad vil denne seieren smake godt for Aurskog-gutten som nå i stor grad kjører for å bli værende både i Formel 2 og ikke minst i Red Bulls juniorprogram neste sesong.

Hadde en bra start og en god første runde som ga meg ledelsen, dette ga meg muligheten til å kontrollere løpet. Det var veldig viktig å ta vare på dekkene, noe jeg hadde en god følelse med og kunne pushe det jeg trengte når det var nødvendig. Veldig fornøyd med en seier igjen etter all motgangen, må ta med oss alt det positive i forberedelsene til løpet i morgen. Da er det enda mer poeng å kjøre for, uttaler Hauger etter løpet.

Hauger starter morgendagens hovedløp fra niende startposisjon.